راه حل افزایش سرعت اینترنت شما !!

این مقاله رو درمورد افزایش سرعت اینترنت و افزایش سرعت مودم ایرانسل مطالعه کنید و از نکاتش استفاده نمائید.

در زیر به بررسی دو سناریوی افت سرعت اینترنت پرداخته شده است :

بالا بردن سرعت مودم ایرانسل

سناریوی اول : اون روز مثل همیشه بعد از خاموش کردن زنگ موبایلم که برای رفتن به سرکار روی ساعت ۶:۳۰ تنظیم شده بود از خواب بیدار شدم و بعد از شستن دست و صورت و کارهای روتین ،لپتاپمو باز کردم و مستقیم رفتم برای چک کردن ایمیل هام. در نهایت تعجب دیدم که یه ایمیل از طرف شرکت اومده که به دلیل همه گیر شدن ویروس کرونا و جلوگیری از گسترش و شیوع اون از امروز کلیه خدمات شما باید به صورت دورکاری انجام بشه. حالا من نمی دوتسنم خوشحال بشم یا ناراحت ؟

بعد از چند دقیقه فکر کردن به این نتیجه رسیدم که باید شرایط رو مورد بررسی قرار بدم. در اولین قدم ببینم این دورکاری که از امروز قراره انجام بدم چه زیرساخت هائی میخواد و من باید چیکار کنم؟ رفتم ایمیل راهنمای دورکاری رو مطالعه کردم و نرم افزارهای موردنیازشو آماده کردم. الان وقتش بود که بتونم از این امکان فوق العاده عصر تکنولوژی استفاده کنم و کلی در زمان و انرژیم صرفه جوئی کنم.

سناریوی دوم : من همیشه به بازی های کامپیوتری علاقه داشتم و از زمان های قدیم توی اوقات فراغت با بچه های فامیل و دوستان مشغول بازی بودیم. اون زمان ها کنسول ها امکانات بالائی نداشتند. بازی ها نهایتا دونفره بود و نفر سوم باید منتظر می موند تا مثلا یکی از شرکت کننده ها از بازی خارح بشه یا شکست بخوره تا نوبت بازی اون برسه. تا این که دستگاه هائی اومدن که جای ۴تا دسته ی بازی رو داشتن.

کم کم شرکت ها به فکر افتادن که بازی ها رو محدود به چند نفر نکنن و پلتفرم های آنلاینی به وجود اومدن که افراد زیادی میتونستن به راحتی از طریق اینترنت و به صورت همرمان باهم بازی و رقابت کنند. این بازی ها توی ایرانم گسترش فراوانی پیدا کرد. حالا من میخواستم این بازی ها رو انجام بدم اما میخواستم سرعت و کیفیت اینترنت بالاتری رو تجربه کنم و همچنین پینگ کمتری هم داشته باشم. امروزه تمام شرکت های بزرگ از جمله Sony و Microsoft و Nintendo از قابلیت های آن لاین در بازی هاو دستگاه های خود استفاده می کنند.

حالا من باید برای بالا بردن سرعت اینترنت خودم چیکار می کردم ؟؟

خب همه چی اوکی بود. اما صفحه ها بعضی اوقات خیلی کند باز می شد... فکر کنم بخاطر حجم ترافیک زیاد اینترنت مصرفی کاربران ، شلوغی شبکه و هدیه های اینترنتی بود که این روزها برای دوران قرنطینه در نظر گرفته شده بود. اما آیا فقط همین عوامل مهمه ؟؟ دیگه چه عواملی باعث افزایش سرعت اینترنت منه ؟؟

  1. باید سرویس دهنده اینترنت بررسی بشه و اینکه از کدام سرویس دهنده استفاده کنیم خیلی مهمه. از بین سرویس دهنده های شاتل ، آسیاتک ، صبانت ، پیشگامان ، ۲۰۲۰ ، همراه اول ، ایرانسل و … بهترینش رو انتخاب کنید. می تونید مقاله مقایسه سرویس دهنده شاتل و مخابرات (۲۰۲۰) را مطالعه فرمائید. در اینطور مواقع یک تماس تلفنی با شرکت سرویس دهنده اینترنت و بررسی خط شما میتونه اولین قدم باشه. 
  2. درمورد اینترنت ADSL شما باید از طریق مخابرات وضعیت خط تلفن تون رو چک کنید و درصورت وجود هر نوع مشکل و خرابی اون رو برطرف کنید.
  3. اگر با وای – فای متصل هستید تنظیمات وای فای مودمتون باید دقیقا بررسی بشه. یکی از مواردی که در این زمینه باید بررسی بشه افراد استفاده کننده از مودم هستند. شاید افراد دیگری بدون اجازه شما درحال اتصال هستند و دلیل افت سرعت شما این مورد است.
  4. اگر با کابل شبکه به اینترنت متصل هستید حتما کیفیت کابلتون رو چک نمائید و در صورتی که مشکلی داشت اقدام به تعویض اون کنید. شما باید در هر دومدل با کابل و بدون کابل اقدام به تست سرعت اینترنت خود از اینجا نموده و نتیجه رو یادداشت کنید.
  5. کیفیت مودم خودتون رو بررسی کنید. درصورتی که مودمتون قدیمیه باید اون رو با یه مدل پیشرفته تر عوض کنید. این یک کار پایه ای برای داشتن یک اینترنت با کیفیت هست. مسلما مدل های نو و پیشرفته تر از تکنولوژی های جدید و بالاتری برای دسترسی کاربراشون به اینترنت استفاده می کنند.  توصیه شده مودمی که خریداری می کنید از هر دو باند فرکانسی ۲٫۴Ghz و ۵Ghz پشتیبانی کنه. و اینکه از td lte پشتیبانی کنه. شاید یکی از مهم ترین عامل های افزایش سرعت مودم ایرانسل همین مورد باشه!
  6. محل مودم – جائی که سیگنال های دستگاه های دیگر تداخلی در روند کاری مودم ایجاد نکنه. دستگاه هائی مثل مایکروویو و تلفن بی سیم میتونند تداخل فرکانسی ایجاد کنند و کیفیت رو مخدوش کنند. همچنین شما ترجیحا باید مودم رو درجائی قرار بدید که در مرکزیت دستگاه های استفاده کننده باشه.
  7. انتخاب کانال مناسب : شما میتونید با استفاده از اپلیکشن های Wifi Analyzer و Wifi Stumbler کانال فرکانسی مودم خودتون رو تغییر بدید

راه کارهای افزایش سرعت مودم td lte ایرانسل :

  • بروزرسانی مودم به جدیدترین نسخه سال
  • درصورتی که سیم کارت ایرانسل با همکاری شرکت هست (مثلا لایزر و …) ایجاد پروفایل جدید 
  • تغییر حالت شبکه ی مودم بر روی MIMO 4*4 و یا CA
  • استفاده از آنتن های خارجی تقویتی برای افزایش کیفیت دریافت سیگنال

 

 آیا باز هم راهی وجود داره که بتونم سرعت اینترنتمو زیاد کنم ؟؟

  • در زمان هایی که شک دارید افرادی از اینترنت شما استفاده می کنند، میتونید با استفاده از برنامه نظارتی Netsoeed monitor افرادی که به مودم شما متصل هستند رو شناسائی و حذف کنید. در اینگونه موارد باید حتما رمز وای فای خودتون رو اگه روی پروتکل امنیتی WEP هست به WPA تغییر بدید. حتما از حروف کوچک و بزرگ و کارکترهای خاص استفاده کنید. (برای اینکه بدونید چرا باید رمز پیشفرض وای فای خودتون رو تغییر بدید این مقاله خوندن داره)
  • شما میتونید با استفاده از قوطی نوشابه برد وای فای خودتون رو افزایش بدید که اگه مشکل دوری شما از مودم / روتر باشه این مشکل برطرف بشه.

پست های بیشتر :

مودم fd-m40 G1

999,000تومان
مودم FD-M40 G1 ایرانسل، یکی از مودم های همراه یا جیبی ایرانسل است.مودم FD-M40 G1 دارای WiFi بوده و قابلیت اتصال همزمان 25 کاربر را دارد.مودم همراه FD-M40 G1 قابلیت نصب حافظه جانبی دارد که این قابلیت، اشتراک گذاری اطلاعات روی حافظه را از طریق WiFi در اختیار کاربران قرار می دهد.

مودم tfi60 s1 ایرانسل

مودم TFi60-S1 ایرانسل TDLTE مودمی رومیزی با پشتبانی از سرعت اینترنت نسل 4 و 4.5 برای استفاده در شرکتها، ادارات و خانه با سرعت و قیمت بی نظیر و اقتصادی می باشد.

مودم tfi60 وینکس(wenex)

اگر به دنبال اینترنت پرسرعت با پایداری بالا و پینگ پایین می باشید، خرید اینترنت TD-LTE را به شما پیشنهاد می کنیم. اینترنت ثابت پرسرعت نسل چهارم در مقایسه با اینترنت ADSL از سرعت بالاتری برخوردار می باشد، به همین دلیل در طی سال های اخیر شاهد استفاده از اینترنت ثابت پرسرعت TD-LTE به عنوان اینترنت سازمانی نیز بوده ایم. استفاده از اینترنت TD-LTE شما را از وابستگی به خطوط تلفن و اینترنت مخابرات بی نیاز می سازد و شما می‌توانید در کوتاه ترین زمان به پرسرعت ترین اینترنت، با پایداری بالا دسترسی داشته باشید.
برای دیدن نوشته هایی که دنبال آن هستید تایپ کنید.