مودم جیبی بخریم یا ثابت ؟

چرا مودم همراه بخریم ؟ اینترنت موبایل بهتر است یا مودم ؟ در این جا به تفاوت مودم همراه و ثابت می پردازیم. و به سوال های شما در مورد انتخاب بهترین مودم از بین اینترنت ثابت ، همراه و گوشی موبایل کمک می کنیم.

امروزه مودم های زیادی وارد دنیای آی تی شده اند. مودم هایی که در عین کیفیت ها و توانایی های مختلفشان ، برای یک کار خاص طراحی شده اند و آن هم ارائه اینترنت به بهترین و پایدارترین حالت ممکن است.

همه ی ما برای اتصال به اینترنت از یک مودم استفاده می کنیم. خواه این مودم درون گوشی ما تعبیه شده باشد و خواه در یک دستگاه به صورت جداگانه!

بحث ما در اینجا برای انتخاب بین مودم جیبی و مودم ثابت است که هرکدام باتوجه به ذات کاراییشان درنهایت برای یک هدف خاص طراحی شده اند و آن هم اینترنت پرسرعت!

بالاخره مودم ثابت بهتر است یا همراه ؟

بله. مودم هایی که ما به صورت فیزیکی میبینیم ، دو نوعند. ما به مودم هایی که بدون باتری کار می کنند و با استفاده از آداپتور از برق شهری استفاده می کنند ، مودم های ثابت میگیم. و به مودم هایی که اندازه کوچک تری دارند ، باتری میخورند و حمل و نقل راخت تری هم دارند ، مودم های جیبی می نامیم. همونطوری که از اسمش پیداست توی جیب جا میشن! 🙂

مودم های ثابت خودشون به چند دسته تقسیم میشن . ازجمله ی مودم های ADSL / VDSL و مودم های سیم کارت خور. ما دراینجا هدفمون مودم هایی هست که با استفاده از سیم کارت کار می کنند.

یکی از سوالات رایج کاربران و مشتریان مودم ها، انتخاب بین مودم ثابت و جیبی هست.

مزایای مودم های ثابت :

  • دارای پورت شبکه LAN و WAN
  • بسته های ارزان تر (مودم های TDLTE)
  • نداشتن نگرانی بابت خرابی و مشکلات باتری
  • اندازه شیک برای میز محل کار و زندگی (البته بستگی به سلیقه داره!)
  • قابلیت اتصال آنتن خارجی (به مدل بستگی دارد)

معایب مودم های ثابت :

  • اندازه و حجم آن برای جابجایی بزرگ است
  • باتری ندارد و حتما نیاز به تامین کننده برق خارجی دارد

بررسی دقیق تر :

تا اینجا یک سری از مزایا و معایب مودم های ثابت رو گفتیم. مثل این که شما اگر نیاز به اتصال دوربین مداربسته ، ماینینگ به دستگاه و کارهای مشابه داشته باشید، مودمتون همیشه باید در یک محل خاص باشه که این جزو مواردی هست که فقط از عهده مودم ثابت برمیاد و مودم جیبی سخت تر میشه باهاش این کارا رو انجام داد.

یا قابلیت اتصال با استفاده از پورت های شبکه (که البته در بعضی مودم های جیبی یک عدد پورت لن وجود داره) همونطور که شاید خودتونم بدونید مطمئن ترین و امن ترین نوع اتصال با استفاده از کابل هست . حتی گاهی اوقات سرعت اتصال با کابل خوب به دلیل وجود نویز کمتر بالاتر از روش های وایرلس می ره. پس می تونه انتخاب مهمی باشه.

قابلیت بعدی هم که باتری هست. بهرحال باتری ها دارای ظرفیت مشخصی هستند و امکان خرابی هم دارند. محصوصا توی مودم های جیبی که قابلیت اتصال بدون باتری ندارند (اکثر مدل ها : fd-m60 آنلاک این قابلیت رو داره!) پس این نگرانی با برق پایدار شهری به کل برطرف میشه.

از نظر اندازه بورد الکترونیکی به کار رفته در مودم ها هم به ترتیب مودم ثابت ، مودم جیبی و در نهایت مودم اینترنال موبایل ها قرار می گیرند.

مزایای مودم های جیبی :

  • سایز بسیار مناسب برای حمل و نقل
  • شیک و با پرستیژ خاص
  • قابلیت نگهداری شارژ با باتری لیتیومی
  • امکان اتصال آنتن خارجی (به مدل بستگی دارد)

معایب مودم های جیبی :

  • امکان خرابی باتری و خدشه در اتصال پایدار به اینترنت
  • امکان ضربه خوردن در حمل و نقل
  • کیفیت مشابه سرویس اینترنت گوشی های پیشرفته بدون کاهش هزینه بسته های مصرفی
  • عدم امکان اتصال دستگاه ها با استفاده از کابل لن (در برخی مدل ها حداکثر یک دستگاه)
  • وای فای ضعیف تر (در برخی مدل ها)

بررسی دقیق تر :

در هر صورت انتخاب با شماست که چه مودمی را انتخاب کنید. این موضوع صددرصد به نوع استفاده شما بستگی دارد. مثلا مهندس شبکه ای که گاه برای تست تجهیزات نیاز دارد مودم جیبی با پورت شبکه به همراه داشته باشد یا فردی که اینترنت گوشی ضعیفی دارد (مثلا 3جی یا 4جی) و میخواهد بدون خرید گوشی جدید، با وای فای توسط مودم جیبی اینترنت قوی تری (4ونیم جی یا 5جی) را دریافت کند.

مثال دیگر درمورد شخصی است که برای اتصال به اینترنت دستگاه های مختلف دوستان و اطرافیانش نیاز به اتصال هات اسپات دستگاه های دیگر دارد و این موضوع با استفاده از هات اسپات گوشی خودش هزینه بر هست. ضمنا امکان در دسترس بودن این شخص به صورت همیشگی در اون محل نیست و ممکن است به هردلیلی ( از جمله تمام شدن شارژ باتری ، تماس های ورودی و خروجی پی در پی و غیره) دچار اختلال شود. پس مودم جیبی یک پیشنهاد خوب برای این فرد است.

اگر شما هم در این زمینه سوال یا نکته ای به ذهنتون میرسه میتونید به ما بگید تا بیشتر باهم صحبت کنیم.

پست های بیشتر :

اپل ویژن پرو

بررسی اپل ویژن پرو

اپل ویژن پرو، به‌عنوان یک نوآوری بی‌نظیر در عرصه واقعیت ترکیبی، مرزهای تجربه دیجیتالی را به چالش کشیده است. این

1 دیدگاه در “مودم جیبی بخریم یا ثابت ؟

  1. Yzn گفت:

    سوالای زیادی دارم…. تفاوت کتگوری موبایل و مودم چی هست؟؟ یک موبایل و یک مودم با کتگوری یکسان(مثلا12) چه مزایا و معایبی نسبت به هم دارند؟؟ ایا میزان گیرندگی سیگنال مخابرات در مودم ها بیشتر از موبایلی با کتگوری یکسان میباشد؟؟ قدرت گیرندگی سیگنال مخابرات فقط به میزان کتگوری وابسته هست یا عوامل سخت افزاری دیگری هم نقش دارند؟؟ چه عوامل سخت افزاری در موبایل و مودم بر میزان گیرندگی سیگنال مخابرات تاثیر دارد؟؟ من با یه اسمارت فون که مجهز به کت21 هست میتوانم -115 دسیبل سیگنال مخابرات دریافت کنم حالا اگر اقدام به خرید یک مودم ثابت با کت 12 کنم ایا میتوانم سیگنال مخابراتی بهتری دریافت کنم؟؟؟ انتن خارجی outdoor به چه چیزهایی نیاز دارد و چگونه باید از ان استفاده کرد و به چه چیزهایی توانایی اتصال دارد ؟؟ مثلا اگر من در پشت بام خانه -100 دسیبل گیرندگی مخابراتی داشته باشم ایا با نصب انتن خارجی outdoor میتوانم اینترنت بهتری در داخل خانه بدست بیاورم؟؟ چه مقدار بهتر؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مودم همراه 4G نزتک مدل 99DX

چیپ پردازنده قدرتمند MediaTek پشتیبانی از اپراتورهای همراه اول، رایتل، ایرانسل و شاتل 4 آنتن خارجی برای بالاترین قدرت آنتن‌دهی نمایشگر LCD نسبتا بزرگ، رنگی و باکیفیت ظرفیت باطری 3000 میلی‌آمپر ساعت دارای شارژر مخصوص برای اتصال مستقیم به برق شهری

برای اطلاع از قیمت وارد شوید

مودم همراه 4G نزتک مدل 77C

پشتیبانی از شبکه های (LTE 3G-4G) پشتیبانی از اپراتورهای همراه اول، رایتل، ایرانسل و شاتل قابلیت اتصال 10 کاربر به صورت همزمان ارسال و دریافت پیام کوتاه پشتیبانی از کارت حافظه تا ظرفیت 32 گیگابایت همراه با تبدیل سیم کارت برای اطلاع از قیمت وارد شوید

مودم همراه 4G نزتک مدل 99B

دارای چیپ پردازنده قدرتمند MediaTek پشتیبانی از اپراتورهای همراه اول، رایتل، ایرانسل و شاتل امکان استفاده از دستگاه به عنوان Power Bank ظرفیت باطری 6000 میلی‌آمپر ساعت برای خرید و اطلاع از قیمت وارد شوید
برای دیدن نوشته هایی که دنبال آن هستید تایپ کنید.